Tanker Suyu Tanker su Osmanli su

Tanker Suyu Kurulusundan bugune bir çok alanda talepler doğrultusunda firmaların, Şirketlerin, İşyerlerinin, Cafe, Restourant, Yemek firmaları, Sanayi kuruluşları, Beton santralleri, ve Havuzların Saunaların yanı sıra Devlet daireleri, Hastane, Üniversite Gibi bir çok kurum ve kurulusun su ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Tanker su satışında suyun kaliteli olması tankerlerin periyodik bakımlarının zamanında ve doğru şekilde yapılması önemlidir.Tanker suyu satışlarında tankerlerin bakımlı suyun hijyenik düzeyde olması önemlidir. Alacağınız tanker suyun kalitesinden emin olunuz.

Tanker Suyu Osmanli Su olarak kendi artezen kuyularımızdan günde 1500 ton tanker su , havuz suyu sağlayabilmekteyiz. Sağladığımız her sudan 500 tonda bir numuneler alınarak tahlil edilmektedir. Havuzlarda kullanılacak suyun kesinlikle profesyonel bir firma tarafından deneyimli personeller ile doldurulması gerekmektedir.

Kullanma suyu , tanker suyu ; ham sondaj suyu, arıtılmış tatlı su, deiyonize demineralize saf su seçenekleri ile suyun her kalitesini verebiliyoruz. Bünyemizdeki sondajlardan temin ettiğimiz suyu kendi tankerlerimizle size ulaştırarak büyük maliyet ve fiyat avantajları sağlıyoruz.

10 ton ile 22 ton arası Tankerlerimiz ile Tanker Suyu Servisimiz Vardır. Havuzlarınızda klorlama, Ph dengeleme, yosun giderici gibi ilaçlamalar yapılsa da kullanılan suyun içme suyuna yakın nitelikte olması siz müşterilerimizin sağlığı açısından çok önemlidir.

Tanker Suyu , Sulama suyunda suyun temiz ve kaliteli olması önemlidir. Sulama alanlarında peyzaj yeşil alan sulamalarında suyun oksijeninin üst düzeyde olması önemlidir. Havaların ısınmasıyla çimler, seralar, bahçeler, çiçekler tum bitkiler suya ihtiyaç duyması nedeniyle bir çok fabrika, ev, site, villa, kamuya açık yeşil alanlarda ve özel alanlarda tankerle sulama yapılmakta veya depolara sulama amaçlı su talep edilmekte, ihtiyaç olunan suyu tedarik ederken suyun demir, tuz ve kireç oranın ne olduğunu sorunuz veya rapor isteyiniz.

Bilmediğiniz ciddiyetinden emin olamadığınız firma ve tankerleden su almaktan kaçınınız. Firmamız peyzaj suyu Satışı ve peyzaj sulama hizmeti vermektedir. Özellikle yaz aylarında havaların ısınması kurakların başlamasıyla bitkiler, çimler, çiçekler ve tum canlılar suyu ihtiyaç duymaktadır, Bu sebeple firmamız anadolu yakası bolgelerinde tankerleriyle peysaj sulama hizmeti vermekte, peyzaj sulama suyu satışı yapmaktadır.

Tanker suyunda suyun temiz ve kaliteli olması tankerlerin periyodik bakımlarının zamanında ve doğru şekilde yapılması, Tanker su satışında tankerlerin bakımlı suyun hijyenik düzeyde olması önemlidir. Alacağınız tanker suyun kalitesinden emin olunuz. İnşaatlarınızın ve şantiyelerinizin ihtiyaçlarını gerek 5 tonluk gerekse 22’ tonluk tankerlerimizle siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Özellikle şantiye sahasında toz engelleme çalışmaları konusunda deneyim sahibi ekibimizle her an hizmetinize hazırız..

Tanker Su ; Anadolu yakası bölgelerideki Konutlara, Villalara, İnşaat Firmalarına, Hazır Beton Santrallerine, Özel Şirketler’e , Devlet Daireleri , Üniversiteler , Hastaneler, Oteller, Yüzme Havuzları , Peysaj Yeşil alan sulamaları, Toz engelleme çalışmaları, Arazöz hizmetleri gibi tüm faaliyet ve alanlar için tanker suyu , kullanma suyu ihtiyaçlarını profesyonel olarak kesintisiz 7 gün 24 saat karşılamaktayız.

Arıtılmış Tanker Suyu ; Arıtılmış suyu yaşam alanlarından uzak yeraltından sondaj yöntemi ile çıkartılan çıkartıldıktan sonra bazı filitrelerden geçerek değerlerinden büyük bir ölçüde arındırılarak krom paslanmaz çelik depolarda depolanarak kullanıma sunulan sudur. Kullanım Alanları; gıda üretiminde ( meyve suyu ,sakız vb ), boyahanelerde, fabrikaların bazı bölümlerinde ( içme hariç).